Screen Recording

Vil du gerne se hvad kunderne laver på dit website?

Med Screen Recording installeret på dit GenieSite kan du se det hele.


Jamen, hva' er det så lige det kan?

Screen Recording optager den besøgenes bevægelser og kliks rundt på dit website. Derudover bliver informationer omkring browser og enhed - som desktop eller mobil registreret. Disse optagelser kan du bagefter se igennem og se hvor brugerne stopper, om de får de informationer på siden som du ønsker. Derfor er det et rigtig stærkt analyse værktøj også til at gennemgå brugervenlighed.

Prøv at se eksempel videoen herunder, der viser en optagelse fra et bruger besøg fra en af vores kunders hjemmeside.

Teknik og videnskab

Den traditionelle måde har været at optage og følge hvor dine øjne kigger (eye-tracking). Dette har været gjort ved brugere i studier, hvor de har fået monteret et par specielle briller og derefter blevet overvåget. Det Screen Recording gør er at følge musse-bevægelserne fra den besøgende. Undersøgelser der sammenligner mus-bevægelse og eye-bevægelse har vist, at den gennemsnitlige afstand mellem markøren og der hvor vi kigger med vores øje er 90 pixels, og 40% af de gange afstanden var mindre end 35 pixels. Det vil sige imellem 3 - 1 cm fra musen.

Udover mouse-tracking får du også heatmaps over hvor stor en del af siden kunden ser, samt hvor deres klik, scroll og bevægelser var.

Vil du have installeret Screen Recording på dit GenieSite?

Er du interesseret? Skriv til os her...