Kundedatabase

Information om dine kunder

Du kan oprette et ubegrænset antal produkter, opdelt i individuelle katagorier. Alle produkter kan oprettes og vedligeholdes udenfor systemet i en Excel fil, som du efterfølgende kan uploade til GenieSite efterfølgende. Du kan også oprette og sælge eProdukter der kan downloades.

Følg dine kunder - Live

Med den indbyggede customer relationship database, bliver alle dine kunders informationer automatisk opdateret hver gang de afgiver oplysninger til GenieSite. Informationerne bliver logget og dine kunders informationer bliver sat ind på en unik brugerprofil med tilhørende historik. Du kan også importere en eksisterende kundedatabase via et Excel-regneark eller CSV-fil.

Fuld statistik på alle mail kampagner

På forsiden af administrationen har du et live feed med bruger aktioner. Når kunderne åbner et nyhedsbrev, udfylder en kontaktformular, køber et produkt osv., kan du følge det direkte i GeniSite administrationen på din live feed.

Opret automatiserede arbejdsgange

Du kan automatisere SMS og e-mail meddelelser til alle administratorer af systemet, med meddelelse om vigtige begivenheder. Det vil sige individuelle handlinger ved kunde kontakt vedrørende forespørgsler, ordrer eller spørgsmål. Alt efter hvilken form for henvendelse du modtager, vil GenieSite sørge for at kontakte den rette administrator, og hvis der ikke reageres inden for en given tidsperiode, gives beskeden videre.

Nem administration af kunde informationer

Du kan nemt redigere, sortere og opdatere i alle kundeoplysninger, fra en enkel og overskuelig administration. Du kan administrere ordrer, adgangsrettigheder og kunderelationer enkelt og nemt.